David Brighton’s Space Oddity voor concert naar 013 Tilburg

Geschreven door op 5 juli 2016 om 12:08

Voor de ultieme David Bowie experience moet je bij David Brighton’s Space Oddity zijn en op 28 oktober kan je de tribute zien in 013 in Tilburg!

David Brighton’s Space Oddity concert

Op vrijdag 28 oktober geeft David Brighton en zijn Space Oddity een prachtige ode aan David Bowie. Het concert vindt plaats in de grote Main zaal van 013. Deze gaat om 19:00 uur open en de aanvang is om 20:30 uur.

David Brighton’s Space Oddity tickets

De voorverkoop start op donderdag 7 juli om 09:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Allerbeste Bowie-tribute ter wereld

10 januari 2016, de dag waarop we de geniale artiest David Bowie hebben verloren. Om de grote ster te eren, brengen David Brighton en zijn band een mooie tribute. Brighton wordt de beste David Bowie look-alike en sound-alike genoemd. Bowie zelf gaf ook zijn goedkeuring.

De twee maakten samen een tv-commercial voor mineraalwatermerk Vittel, die later ook gebruikt werd ter promotie van het album ‘Reality’. In een extravagante show met een prachtig decor, flamboyante kostuums en het onmiskenbare stemgeluid lijkt het met ogen open of dicht even alsof Bowie weer op het podium staat.

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·