Will.i.am & Britney Spears hebben hit te pakken met Scream & Shout (VIDEO)

Geschreven door op 4 december 2012 om 12:01
'naaktfoto's Britney Spears, Britney Spears - Fotocredits: Jen - Bron: Wikimedia Commons

Met meer dan 12,5 miljoen YouTube views in amper 5 dagen hebben will.i.am en Britney Spears een absolute hit te pakken. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd voordat de single ook in Nederland een hit wordt.

De single gaat ongeloofelijk hard, binnen 4 dagen werd de 10 miljoen views behaald en nu is de YouTube video al meer dan 12,5 miljoen keer bekeken! Daarnaast schoot de single naar de nummer 1 positie in iTunes, iets waar Britney uiteraard ook erg blij mee was. Dat liet ze onlangs weten op Twitter:

 

De single is onderdeel van het album #willpower, het nieuwe album van will.i.am dat na verschillende keren uitgesteld te zijn op 4 februari 2013 uit zou moeten komen. Van dat album werd eerder dit jaar al het nummer ‘This Is Love’ uitgebracht. Het duet met de Nederlandse zangeres Eva Simons werd een megahit en haalde wereldwijd nummer 1 posities.

Het nummer ‘Scream & Shout’ lijkt qua status ‘This is Love’ achterna te gaan, maar we zijn erg benieuwd wat jij van deze plaat vindt. Laat het weten in een reactie!

will.i.am – Scream & Shout ft. Britney Spears

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Britney Spears Nieuws · Nieuws · Videos · Will.i.am Nieuws