André Hazes derde jaar op rij naar Ahoy in 2019

Geschreven door op 19 oktober 2018 om 11:08
André Hazes tijdens albumpresentatie in Club Panama, Amsterdam - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Voor het derde jaar op rij geeft André Hazes weer een concert in Rotterdam Ahoy. In 0ktober 2019 staat de volkszanger op het Rotterdamse podium.

UPDATE 8-4-2019: Wegens groot succes komt André Hazes met een extra concert! Op zondag 20 oktober vindt de derde show plaats in Rotterdam Ahoy. Het optreden start op een kindvriendelijk tijdstip, namelijk 17:00 uur. Tickets zijn per direct te verkrijgen via de website van het evenement.

André Hazes weer naar Ahoy

André Hazes staat voor het derde jaar op rij op het podium van Rotterdam Ahoy! Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019 krijgt de concertreeks ‘André Hazes Live In Ahoy’ een vervolg. In 2017 gaf de volkszanger twee uitverkochte shows in de Rotterdamse zaal, waar hij toen voor het eerst stond. Dit overtrof hij in 2018 met maar liefst drie uitverkochte optredens.

Op de website van het evenement laat de zanger weten: “Ik ben ongelooflijk trots dat ik op m’n 25e voor de derde keer in drie jaar tijd op deze magische plek mag staan. Al 5 bomvolle concerten in Ahoy. Wie maakt dat mee?”

Kaartverkoop

De kaartverkoop is per direct van start gegaan via de website van het evenement. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Bron: André In Ahoy, Rotterdam Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.