K3 past albumcover definitief aan na Photoshop-controverse

Geschreven door op 19 september 2016 om 14:02
Hanne verbruggen (K3) - Fotograaf: Paul van Welden - Bron: Wikimedia Commons

K3 heeft de cover van hun nieuwe album ‘Ushuaìa’ definitief aangepast naar aan aanleiding van de discussies die ontstonden rondom de eerste versie van de albumhoes. Hierop was het gezicht van zangeres Marthe volgens velen namelijk wel heel erg aangepast.

Photoshop-controverse

Toen Studio 100 afgelopen augustus de cover van het nieuwe K3-album presenteerde, kreeg het bedrijf van Gert Verhulst bakken kritiek over zich heen. Met name het gezicht van K3-lid Marthe was namelijk met behulp van Photoshop zodanig aangepast dat ze volgens een aantal fans bijna niet meer te herkennen was.

Zo waren o.a. haar ogen omhoog getrokken en waren de twee herkenbare moedervlekken onder haar rechteroog nog nauwelijks te zien. Ook de vader van de 20-jarige zangeres liet weten teleurgesteld te zijn.

Nieuwe albumcover

Na al deze controverse heeft Studio 100 nu definitief besloten om een andere afbeelding op de cover van Ushuaìa te plaatsen. Het is duidelijk te zien dat er iets minder Photoshop aan te pas is gekomen bij deze nieuwe foto; Marthe lijkt in ieder geval wat herkenbaarder. Wat vind jij van de nieuwe cover; is ie beter dan de oude?

Bron: HLN.be

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · K3 Nieuws · Nieuws · Viral