Sam Smith en acteur Brandon Flynn maken relatie ‘Instagram Official’

Geschreven door op 27 december 2017 om 12:30
Sam Smith - Fotocredtis Pitpony Photography (Wikimedia Commons CC-BY-SA-3.0)

Al sinds oktober worden de twee beroemdheden aan elkaar gelinkt, maar zowel Sam Smith als Brandon Flynn hebben hun relatie niet geopenbaard, tot nu.

Sam Smith en Brandon Flynn relatie

Brandon Flynn, bekend als Justin in de serie ’13 Reasons Why’, postte vrijdag 22 december een foto van de twee op zijn Instagram. Op de foto dragen de twee mannen een nekkussentje met een eenhoorn capuchon. Het onderschrift luidt: ‘Zeldzame waarneming in Londen’.

De heren laten regelmatig lieve en grappige reacties achter onder elkaar’s foto’s maar nu is hun relatie echt ‘Instagram Official’.

Zoenend gespot

Afgelopen oktober werden de twee zoenend gespot in New York. Ondanks dat, hebben ze hun relatiestatus nog niet officieel bevestigd. Diezelfde maand was de ‘Too Good At Goodbyes’ zanger te gast bij ‘The Ellen Show‘, waar hij onder meer zijn liefdesleven besprak.

Zo onthulde Sam dat hij in een relatie zit en er nummers op zijn nieuwe album staan die gaan over zijn huidige vriend. De identiteit van zijn geliefde maakte hij niet bekend, maar door de foto’s van Sam en Brandon in New York waren verschillende media ervan overtuigd dat het gaat om Brandon Flynn.

Fans

De ‘13 Reasons Why’ acteur postte naast de eenhoorn-foto ook nog een foto van Sam in zijn Instagram Story met een hart emoji.

Fans zijn opgewonden over het stel en laten zich erover uit in reacties onder de Instagram foto en op andere sociale media. Zo schrijft een fan op Twitter: “Ik denk dat ik nog nooit zo blij ben geweest voor iemand @samsmithworld @brandonflynn”.

Bron: Twitter, Instagram, Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels · Sam Smith Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...