Kygo geeft concerten in Amsterdam en Antwerpen

Geschreven door op 8 december 2015 om 10:44
Kygo - Foto Gorvell (Wikimedia Commons)

De Noorse dj Kygo komt naar Nederland! Op zaterdag 26 maart draait hij in de HMH in Amsterdam en op woensdag 30 maart in de Lotto Arena te Antwerpen.

Kygo tickets

Tickets voor Kygo in de Heineken Music Hall gaan vrijdag 11 december om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Kaartjes voor het concert in België zijn tevens vrijdag 11 december 10:00 uur te koop via Teleticketservice. De concerten zijn onderdeel van zijn Cloud Nine Tour. Waarschijnlijk is het concert snel uitverkocht, dus wacht niet te lang met kaartjes scoren!

Doorbraak

Kygo, wiens echte naam Kyrre Gørvell-Dahl is, is afgelopen jaar definitief doorgebroken. In september 2014 brak hij door met Cut Your Teeth en sindsdien is hij niet meer weg te slaan van de radio. Tracks als Firestone, Stole the Show en Here for You zijn ook grote hits geworden. Met zijn relaxte zomerse tracks bezorgt hij iedereen een goed humeur.

Tropical house

Kygo wordt gezien als de uitvinder van de tropical house. Door het succes van zijn nieuwe stijl hebben veel dj’s zijn tropische sound overgenomen en heeft daarmee een kleine revolutie in de dancewereld voortgebracht.

Remixen

Ook de remixen van de dj uit Noorwegen zijn populair. Zijn remixen van Ed Sheeran, Seinabo Sey en Marvin Gaye zijn razend populair op Youtube en Spotify. Onlangs mocht Kygo vieren dat hij een miljard keer is gestreamd op Spotify en bracht daarop zijn nieuwste single Stay uit.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.