De tien best geklede artiesten van de Grammy’s 2018

Geschreven door op 30 januari 2018 om 12:54
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De jaarlijkse Grammy Awards vonden in de nacht van zondag 28 op maandag 29 januari plaats. Ieder jaar zijn er weer veel ogen gericht op de looks van de artiesten. Daarom stelden wij een lijst samen van de tien best geklede artiesten van dit jaar tijdens de Grammy’s. 

Tien best geklede artiesten van Grammy’s 2018

Afgezien van de grote prijsuitreiking zelf is er elk jaar weer veel aandacht voor de rode loper looks van de genodigde artiesten. Ook dit jaar was het weer een feestje om de rode loper verschijningen te zien bij de Grammy’s. Van stijlvolle pakken tot witte roosjes ter steunbetuiging van de #MeToo beweging.

Wij van Artiesten Nieuws stelden daarom een lijst samen met de tien best geklede artiesten van de Grammy’s 2018.


10. Anna Kendrick

We beginnen de lijst met Anna Kendrick’s zakelijke pak. Bij het stijlvolle grijze pak droeg de Pitch Perfect-ster een zwart, kanten topje en roze stiletto’s, waardoor de outfit een sexy vrouwelijke uitstraling had. Ook haar golvende losse haar doorbrak de zakelijkheid van het pak, waardoor Anna’s outfit op nummer tien van deze lijst is geëindigd.

SUITED UP ? #Grammys

Een bericht gedeeld door Anna Kendrick (@annakendrick47) op


9. Lady Gaga

Deze dame weet al jaren lang een statement te maken met haar outfits. In vergelijking met vroegere verschijningen, kan deze outfit bijna als ingetogen beschreven worden. Gehuld in een zwarte, gotische jurk met een kanten bodysuit verscheen Gaga op de rode loper.

De hoge plateau’s onder haar laarzen waren niet te missen, evenals de ellenlange sleep van haar rok.


8. Ne-Yo

Deze artiest stapte in een fluweel, mosterdkleurig jasje de loper op en schonk de camera’s een stralende lach. De gele kleur was opvallend bij de rest van zijn zwart-witte outfit. Daarnaast droeg hij, zoals velen, een witte roos op zijn borst.

When that VEGAN life makes the suit just lay on you….?????? #Grammy’s #GrayScale #TakesARealManToWearMustard ??


7. Camila Cabello

De Havana-zangeres betrad de rode loper van de Grammy’s in een knalrode, strapless jurk. De zeemeerminnenvorm sloot nauw om haar vrouwelijke vormen, waardoor haar verschijning één en al elegantie uitstraalde. Verder zaten de voorste lokken van haar donkere haar naar achteren gestoken en hing de rest in golven op haar rug.

I try to channel the flamenco emoji for as many events as possible #Grammys

Een bericht gedeeld door camila (@camila_cabello) op


6. Hailee Steinfeld

Ook deze jonge vrouw verscheen in een strakke, lange jurk met haar donkere haren los over haar blote schouders. Spierwit, strapless en een grote split. Dat zijn de drie kenmerken van haar jurk. Echter was het niet de jurk die de aandacht trok, maar Steinfeld’s paarse laarzen met een metalen gloed.

Thank you #GRAMMYs for letting me be a part of music’s biggest night. It was unforgettable. ?

Een bericht gedeeld door hailee steinfeld (@haileesteinfeld) op


5. Lana Del Rey

Als een Griekse godin kwam Lana Del Rey aan op de Grammy’s rode loper. Haar ivoorkleurige jurk geborduurd met zilveren sterren en bijpassende aureool vielen duidelijk op. Vanwege de split in de rok waren ook haar zilveren sandaalhakken goed te zien. Als finishing touch droeg de zangeres een corsage en een lange zilveren ketting.

Thank you Grammys Thank you Gucci Time’s up ?

Een bericht gedeeld door Lana Del Rey (@lanadelrey) op


4. Beyonce

In een zeer dramatische outfit zorgde ‘Queen-B’ ervoor dat alle ogen op haar gericht waren. Haar jurk was helemaal zwart. In tegenstelling tot andere genodigden had haar jurk niet één maar twee splits, waardoor haar getinte benen goed te zien waren. Op haar hoofd droeg ze een platte, zwarte hoed die half over haar gezicht viel.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op


3. Zayn Malik

Zanger Zayn Malik bewijst dat ook mannen in lichtroze er fantastisch uit kunnen zien. In een volledig lichtroze pak stond hij voor de flitsende camera’s. Zijn witte roos was in plaats van opgespeld, op het jasje zelf geborduurd. Verder droeg hij nette donkerbruine schoenen en sokken met een funky printje.

Grammys

 


2. Julia Michaels

Julia Michaels’ lila jurk met diepe hals, maakte zeker indruk. Met niet al te veel accessoires ging ze voor een klassieke look. De lichte stof scheen op een aantal delen door, waardoor er een soort dromerige uitstraling vanaf kwam. Deze uitstraling werd versterkt door de vlinders die op de rok van de jurk geborduurd waren.


1. Chrissy Teigen

De aanstaande moeder en echtgenote van John Legend stal de show in haar zilveren glitter jurk met lange mouwen. Haar zwangere buik was duidelijk te zien, net als haar stralende lach. Haar outfit maakte ze compleet met een aantal simpele zilveren accessoires.

mama and her baby boy

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.