Dubioza Kolektiv naar Nederland voor vier concerten

Geschreven door op 18 mei 2016 om 11:44

Are you ready for a party? Het altijd vrolijke Dubioza Kolektiv komt naar Nederland! In november komt de Bosnische band voor vier optredens deze kant op!

Dubioza Kolektiv concert

Feest! Het Bosnische Dubioza Kolektiv komt naar Nederland voor liefst vier optredens. Op donderdag 17 november treedt de band op in Doornroosje Nijmegen, op 18 november in Mezz Breda, op zaterdag 19 november in Paard van Troje in Den Haag, en op zondag 20 november in Hedon Zwolle.

Dubioza Kolektiv kaarten

Kaarten voor deze optredens zijn onder andere te koop via de websites van de organisatoren. De kaartverkopen zijn reeds gestart.

One Big Happy Machine

Het ‘kolektiv’ is razend populair in thuisland Bosnië, waar ze zelfs als vrijheidsstrijders worden gezien. Met hun vrolijke combinatie van ska, punk, elektronica, reggae en folklore maken ze van elke plek een feest.

Op hun nieuwste album Happy Machine wordt de band onder andere bijgestaan door mede-vrolijkerds Manu Chao en La Pegatina. Op het album wordt -zoals ze altijd doen- de actualiteit aan de tand gevoeld. Met hun grote dosis goede energie en muzikaliteit zijn ze de ultieme feestact, waarbij zelfs de grootste chagrijn zal gaan glimlachen.

 

Bronnen: Doornroosje, Paard van Troje en Hedon

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.