Sam Smith Uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Geschreven door op 12 september 2014 om 10:32

Het concert van Sam Smith in de Heineken Music Hall was binnen een kwartier volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Sam Smith Uitverkocht

De show van Sam Smith in de HMH in Amsterdam is uitverkocht. De tickets voor het concert in de Heineken Music hall gingen vanmorgen om 10:00 uur in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 15 minuten was het concert echter volledig uitverkocht.

 

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je geen tickets kunnen bemachtigen, maar wil je dit bijzondere concert toch graag bijwonen? Dan zijn er gelukkig nog wel mogelijkheden om aan tickets te komen.

Wij raden je af om tickets op Marktplaats kopen omdat hier veel oplichters actief zijn. Een veiliger alternatief is Ticketswap. Indien hier geen kaarten worden aangeboden kun je altijd even een kijkje nemen bij Topticketshop. Dit is een betrouwbare secundaire ticketshop waar je op een veilige manier tickets voor Sam Smith kunt kopen. Kaarten zijn hier over het algemeen duurder dan bij het reguliere verkooppunt, maar dat is de afweging.

 

sam smith

Sam Smith

Sam Smith is in korte tijd uitgegroeid tot een ster van wereldformaat. Begin dit jaar werd de zanger tot winnaar van de BBC Sound of 2014. Smith zette zichzelf op de kaart met hits als: Money On My Mind en Stay With Me. Zijn debuutalbum In the Lonely Hour kwam in mei uit en was direct een bestseller. Met meer dan 166.000 exemplaren in een week, verbrak de zanger het verkooprecord in de Verenigde Staten.

Tip: Het debuutalbum In the Lonely Hour (Deluxe Edition) is momenteel in de aanbieding bij Bol.com.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Sam Smith Nieuws