Jan Smit vanaf maandag Ochtendshow DJ bij 100% NL

Geschreven door op 11 september 2014 om 16:23
Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr - Toppers

Vanaf maandag 15 september is Jan Smit een week lang te horen als DJ op 100% NL. De zanger presenteert maandag tot en met vrijdag de ochtendshow ‘100% Jan’ tussen 06.00 uur en 10.00 uur.

100% NL opent de week in stijl met op maandag een live uitzending vanuit de Koffietijd-villa, met op die dag Quinty Trustfull & Loretta Schrijver als vast presentatieduo. Zij nemen om 10.00 uur het stokje over van 100% NL en ontvangen Jan als hoofdgast in de RTL 4-uitzending.

Jan Smit - Fotograaf: Martijn Kleingeerts - Flickr

Jan Smit – Fotograaf: Martijn Kleingeerts – Flickr

Vroege vogel

Omdat Jan, Quinty & Loretta het allemaal al vroeg genoeg vonden – om 5 uur opstaan – hebben ze besloten om te blijven slapen in de Villa van Koffietijd. De volgende morgen zullen ze gewekt worden door 100% NL DJ Lex Gaarthuis met een ontbijtje, om vervolgens fris en fruitig aan de uitzending op 100% NL te beginnen.

Op de koffie

De rest van de week zit de ochtendshow ‘100% Jan’ natuurlijk ook vol met leuke gasten; Op dinsdag (Prinsjesdag) is Peter van der Vorst te gast. Op woensdag komt Jandino Asporaat langs. Donderdag zal Kim-Lian van der Meij op de koffie komen in de ochtendshow.
En op vrijdag komt Kraantje Pappie langs om samen met Jan het nummer ‘Handen Omhoog’ live te spelen in de 100% NL Studio.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Jan Smit Nieuws · Nieuws