Hank von Hell komt in december naar de Melkweg!

Geschreven door op 12 oktober 2018 om 14:15
Hank Von Hell - Fotocredits: Cody Peterson - Flickr (CC BY-SA 3.0)

Hank von Hell is terug van weggeweest! Na een stop van acht jaar geeft de frontman van Turbonegro in december een rockshow in de Amsterdamse Melkweg.

Hank von Hell in Amsterdam

Op zondag 16 december 2018 geeft Hank von Hell een concert in de Oude Zaal van de Melkweg te Amsterdam. Von Hell klimt na een stop van acht jaar toch weer het podium op. De iconische frontman van de band ‘Turbonegro’ brengt in november een album uit en begint dezelfde maand met zijn eerste solo tour ooit.

Kaartverkoop

Kaarten voor de rockshow van Hank gaan op maandag 15 oktober in de verkoop. De kaartverkoop start om 11:00 uur via Ticketmaster. 

Egomania

Op vrijdag 2 november 2018 brengt de rocker zijn nieuwe album ‘Egomania uit. De rockster heeft al enkele singles uitgebracht. ‘Pretty Decent Exposure’ kwam uit op 12 oktober. De tracks ‘Blood‘ en ‘Bum to Bum’ werden eerder gelanceerd. De plaat is te reserveren via Bol.com. Met het nieuwe album geeft de artiest een duidelijk statement af: Hank von Hell is terug en sterker dan ooit!

Bekijk hier de video van ‘Bum to Bum’:

YouTube player

Bronnen: Melkweg, Spotify, Jubel. se

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.