Shantel & Bucovina Club Orkestar naar Tilburg en Den Haag

Geschreven door op 26 mei 2016 om 13:27
Shantel & Bucovina Club Orkestar - Foto: Tsungam | Wikimedia Commons

Shantel komt met zijn Bucovina Club Orkestar naar Nederland! In november en december gaan de muzikanten feesten in Tilburg en Den Haag.

Shantel concert

Shantel & Bucovina Club Orkestar - Foto: Tsungam | commons.wikimedia.org

Shantel & Bucovina Club Orkestar – Foto: Tsungam | commons.wikimedia.org

Shantel komt naar Nederland! Op woensdag 30 november tovert hij 013 om in een grote Balkan Disko. Op zaterdag 3 december is Paard van Troje in Den Haag aan de beurt. De muzikant brengt voor dit concert zijn hele Bucovina Club Orkestar mee om er een groot feest van te maken.

Voordat de artiest en het Orkestar naar 013 en het Paard van Troje komen, zijn ze ook te zien in Poppodium Metropool in Hengelo op 17 juni en in Podium Victorie in Alkmaar op 18 juni. De muzikanten staan ook op festivals. Op 25 juni op Festival Mundial in Tilburg, op 26 juni op Genk on Stage en op 6 augustus op Moods Festival in Brugge.

Shantel tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets zijn onder andere te vinden op de websites van de desbetreffende venues en festivals.

Balkan grootheid

Stefan Hantel is geen onbekende in de Balkan en electronic muziekwereld. De Duitse DJ/muzikant maakt iedereen enthousiast met zijn Balkan Beats. Zo heeft hij met zijn album ‘Disko Partizani’ de feestelijke hits ‘Disko Partizani’ en ‘Disko Boy’ uitgebracht. Hantel heeft over heel Europa gereisd om de liefde voor de muziek te laten groeien en iedereen te laten dansen. Met zijn nieuwe album ‘Viva Diaspora‘ gaat dat zeker lukken!

YouTube player

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.