Concertshow Nikkie Plessen met o.a. André Hazes en Tino Martin naar Ziggo Dome

Geschreven door op 11 juli 2019 om 11:59
André Hazes tijdens albumpresentatie in Club Panama, Amsterdam - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Eind 2019 keert Nikkie Plessen terug met een nieuwe concertshow! In december 2019 presenteert de modeontwerpster haar nieuwe collectie in de Amsterdamse Ziggo Dome, met optredens van onder anderen André Hazes en Tino Martin.

‘NIKKIE IN CONCERT’ naar Ziggo Dome

Een jaar na haar succesvolle concertshow in AFAS Live keert Nikkie Plessen terug naar Amsterdam voor een nieuwe, grotere editie. Op donderdag 19 december 2019 presenteert de ontwerpster haar nieuwe kledinglijn in de Ziggo Dome. Tijdens de show zijn ook camera’s aanwezig om ‘NIKKIE IN CONCERT’ te registreren. Tijdens oudejaarsavond is het spektakel te zien op RTL 5. Het publiek kan naast een modeshow in het midden van de concertzaal optredens verwachten van diverse Nederlandse artiesten. Zo bestaat de line-up uit André Hazes, Tino Martin, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Glennis Grace, Frenna en Davina Michelle. Binnenkort worden meer namen onthuld.

Tickets

Kaarten zijn per direct te verkrijgen via Eventim. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Editie 2018

In 2018 stond de Nederlandse ontwerpster met haar muzikale fashionshow in AFAS Live. Tijdens deze editie traden Nederlandse sterren als Waylon, Ronnie Flex en Ali B op, terwijl modellen de nieuwe kledinglijn van Plessen presenteerden op de catwalk. Dit event werd ook opgenomen en uitgezonden op RTL 5 tijdens oudejaarsavond.

Bekijk hier alvast een trailer voor ‘NIKKIE IN CONCERT’ in de Ziggo Dome:

YouTube player

 

Bronnen: Ziggo Dome, Eventim, Twitter, Be Younique, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.