Frozen krijgt een vervolgfilm!

Geschreven door op 13 februari 2016 om 14:00
Frozen (CC0 Creative Commons)

Hoewel velen Frozen’s ‘Let it go’ nog dagelijks neuriën, wordt het nu dan echt tijd voor een nieuwe film met hopelijk een nieuwe wereldhit. Dit kun je verwachten:

Nieuwe Frozen film

Dit wordt niet het tweede deel van Frozen. Vorig jaar verscheen er namelijk al een tweede korte film: Frozen Fever. Over dit aankomende derde deel zijn nog niet veel details bekend. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet of het om een korte film gaat of om een lange versie van 1.5 uur. Wel weten we dat het geen bioscoopfilm zal worden. Het zal uitgezonden worden op de Amerikaanse televisie met de originele Amerikaanse stemmen. Onze Nederlandse kindertjes zullen moeten wachten tot de film is vertaald naar het Nederlands.

Wanneer dan?

Dat is het leuke aan deze Frozen film. De film wordt verwacht rond de kerstdagen! Dat gaat dus gegarandeerd een ‘Frozen’ winter worden.

Wereldhit ‘Let it go’

‘Let it goooooo’, het internet werd vol gespamd met covers van het nummers, dansjes op het nummer en andere gekke fratsen. Ook kwamen er ontzettend veel schattige filmpjes voorbij van kindjes die het nummer in hun eigen taal meezongen. In de film wordt het lied namelijk gezongen door Idina Menzel, maar de single die wordt gebruikt voor de aftiteling wordt gezongen door Demi Lovato. Zo is het nummer wereldwijd bekend geworden en vertaald in 42 talen. In Nederland zong Willemijn Verkaik het in onder de titel ‘Laat het los’. Zou deze nieuwe film ons weer zo’n grote hit bezorgen?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Film Nieuws · Nieuws