Nick en Simon komen aankomend najaar met nieuw album

Geschreven door op 15 juni 2017 om 12:25
Nick en simon - foto: Erwin Winkelman - bron: flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van Nick en Simon! Het Nederlandse duo brengt aankomend najaar een nieuw album genaamd ‘Aangenaam’ uit. 

Nick en Simon nieuw album

Nog even wachten en het is zover! Op 22 september 2017 komen de Volendamse mannen met een nieuw album. Het album heeft de naam ‘Aangenaam’. Op het album komt onder andere het nummer ‘Welkom’ te staan. Met deze single beschrijven de zangers hoe het is om vader te worden.

In een interview bij RTL Late Night vertelde het duo dat dit het eerste album is wat ze samen hebben geschreven. Eerder schreven de singer-songwriters de singles apart van elkaar.

Winactie

Voor de echte fans hebben Nick en Simon een winactie opgezet! Als je het nieuwe album ‘Aangenaam’ bij Bol.com reserveert, kun je kaarten winnen voor de première van de Aangenaam Theatertour. Deze première is op 20 oktober 2017. Meedoen met de actie doe je door je bestelbevestiging te versturen naar het e-mail adres: prijsvraag-entertainment@bol.com.

‘Welkom’

Op 9 juni 2017 brachten Nick en Simon hun single ‘Welkom’ uit. Dit nummer heeft een bijzondere betekenis voor de mannen. Nick is op 22 maart 2017 vader geworden van zijn derde kindje. De vrouw van Simon is daarentegen nog hoogzwanger. Tijdens RTL Late Night zong het duo het nummer voor het eerst live, wat voor een bijzonder moment zorgde.

Ben je benieuwd naar de nieuwe single van het Volendamse duo? Bekijk hieronder de lyric video van het nummer ‘Welkom‘:

YouTube player

Vloggen

Naast het maken van muziek zijn Nick en Simon ook druk met een andere hobby, vloggen. In de vlogs krijg je van alles mee. Zo zie je onder andere hoe het duo zich inschrijft bij platenlabel Warner Music, hoe Simon mee doet aan een voetbalwedstrijd en hoe Nick terug gaat naar zijn trouwlocatie. Terwijl Nick zijn vlogs laat monteren door een specialist heeft Simon er een nieuwe hobby bij gekregen en probeert hij de vlogs zo mooi mogelijk te maken.

Bron: Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.