Taylor Swift met Tom Hiddleston gespot

Geschreven door op 16 juni 2016 om 17:02
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons

De zangeres is zo te zien helemaal klaar met Calvin Harris. Een voorbijganger heeft Taylor Swift met Tom Hiddleston gespot op een romantisch strand!

Taylor Swift met Tom Hiddleston

De Amerikaanse popster Taylor Swift is na een breakup (van een paar weken geleden) gespot met niemand minder dan Tom Hiddleston! Een voorbijganger zag dat de twee lovey-dovey waren op een strand in de Verenigde Staten. De sterren hadden geen probleem met het feit dat er iemand was die het gezien en gefotografeerd had; het paar ging namelijk gewoon door alsof ze in een eigen wereldje leefden.

Van de een naar de ander

Taylor en Tom zaten bij elkaar aan tafel tijdens het MET Gala op 2 mei. Daar benaderde de zangeres de acteur om te gaan dansen. Een maand na dit evenement is de relatie tussen Swift en Calvin Harris stukgegaan.

The Sun beweert dat Taylor Swift degene was die er een punt achter had gezet. Alle sociale mediaberichten gerelateerd aan de afgelopen relatie zijn verwijderd door zowel de zangeres als de dj nadat het nieuws naar buiten kwam. De ‘love and respect‘ waarover de dj heeft getweet zijn waarschijnlijk al weg, net als de tweet zelf.

Bron: The Sun

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.