Ma Lohan neemt het op voor Lindsay

Geschreven door op 13 juni 2010 om 22:05
Lindsay Lohan - Foto: Rafael Amado Deras - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De moeder van Lindsay Lohan heeft het opgenomen voor haar dochter, die momenteel in het nieuws is omdat ze met haar elektronische enkelband om alcohol heeft gedronken. Volgens Dina Lohan ging de enkelband alleen af omdat iemand anders, dus niet Lindsay, een drankje over de band zou hebben gemorst.

Inmiddels heeft Lindsay al tweehonderdduizend dollar moeten betalen om op borgtocht vrij te blijven, want de rechter werd witheet van woede toen deze hoorde hoe Lindsay haar alcoholverbod had overtreden. Als het ontembare feestbeest inderdaad onschuldig zou zijn, dan zouden er toch op zijn minst een paar foto’s ter plekke gemaakt zijn om haar onschuld te bewijzen?

Ook al lijken de feiten het tegendeel te bewijzen, toch probeert Lindsay’s moeder vol te houden dat haar dochter als geheelonthoudster door het leven gaat. Dit schreef zij in haar eigen column in de gossipsectie van de New York Post: “Lindsay was bij de MTV Awards en iemand moet een drankje op haar been hebben gemorst,
want haar enkelband ging af. Ze heeft niets misdaan en zou die enkelband sowieso niet om moeten hebben”.

Bron: Bruno.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Lindsay Lohan Nieuws · Nieuws