Lebbis en Jansen kondigen na zeventien jaar nieuwe tournee aan

Geschreven door op 18 april 2023 om 11:32
Dolf Jansen (Lebbis en Jansen) - Foto: Dolf Jansen (Wikimedia Commons, CC BY 3.0)

Lebbis en Jansen zijn terug! Het comedyduo gaat voor het eerst in zeventien jaar weer touren met een nieuwe oudejaarsconference.

Lebbis en Jansen verzorgen nieuwe oudejaarsconference

Het tweetal, bestaande uit cabaretiers Hans Sibbel en Dolf Jansen, kondigde zijn terugkeer maandagavond aan bij talkshow ‘BEAU’. De comedians reizen vanaf september langs de Nederlandse theaters met hun nieuwe oudejaarsconference getiteld ‘SUBLIEM’. De try-outs vinden in juni plaats.

Lebbis en Jansen verzorgden tussen 1988 en 2006 elk jaar al een oudejaarsconference. “We hebben nu ruim zeventien jaar samen gespeeld, daarna zeventien jaar solo. Het voelde goed om nu weer samen iets te gaan maken”, vertelt Jansen tegen persbureau ANP. Volgens Sibbel voelt de reünie “alsof je vroeger in een topteam zat, en na lange tijd in de oude bezetting weer een wedstrijd mag gaan spelen.”

Comedytickets

Tickets voor de nieuwe theatershows zijn hier verkrijgbaar, of via de websites van de desbetreffende theaters. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: BEAU, NU

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Lebbis en Jansen Nieuws · Nieuws