Indie-rockband in opkomst PEER brengt nieuwe single uit

Geschreven door op 10 maart 2017 om 12:59
PEER - Persfoto DOX Amsterdam

Indie-rockband PEER heeft een nieuwe single! De band in opkomst lanceerde op 10 maart haar nieuwste single, genaamd ‘I Don’t Wanna’.

‘I Don’t Wanna’

De Nederlandse indie-rockband PEER heeft op 10 maart nieuwe single ‘I Don’t Wanna’ gereleased. Het catchy, up-tempo nummer is een voorbode van debuut-EP ‘Mad For It!’ en doet bij tijd en wijle denken aan Oasis in haar prime. Volgende maand zal de band haar debuut-EP uitbrengen.

Beluister hier de single:

Energieke indie-rock

PEER timmert keihard aan de weg! De jonge band staat garant voor toegankelijke indie-rock waar de energie vanaf spat. De uit Middelburg afkomstige band sleepte vlak na haar oprichting al de BUMA Music Academy Award 2014 in de wacht en daar bleef het zeker niet bij!

De jonge rockers hebben al op menig groot festival en in het voorprogramma van grote vaderlandse acts gestaan. Zo stond de band al twee keer op het podium van Concert At Sea en was het de support voor Jett Rebel.

Jongensdroom gaat in vervulling

In mei verzorgt de band het voorprogramma voor BLØF in TivoliVredenburg. Daarnaast staat PEER binnenkort op het International Pop Overthrow festival in Liverpool. Daar treden de heren op in de beroemde Cavern Club, waar ook The Beatles hebben gestaan. Hiermee gaat een jongensdroom in vervulling voor de band.

Bron: PEER en DOX Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · EP · Nieuwe singles · PEER Nieuws