Venice in juni 2019 naar De Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 17 april 2019 om 17:16
Venice (persfoto) - Credits: Michel Porro - Bron: Persbericht SPOT Groningen

Venice keert terug naar Nederland! De Amerikaanse band reist in de zomer van 2019 af naar Nederland voor een show in de Groningse Oosterpoort. Eerder werd bekend dat de groep ook Amstelveen en Valkenburg aandoet.

Venice naar De Oosterpoort

Op donderdag 13 juni 2019 betreedt Venice het podium van de Grote Zaal van De Oosterpoort te Groningen. De broers en neven brengen tijdens de show een mix van pop, rock en country ten gehore. Naast hits als ‘The Family Tree’ en ‘Landslide’ kan het publiek deze avond ook nieuw werk verwachten.

Eerder, in maart 2019, maakte de band bekend een optreden te geven in Openluchttheater Valkenburg op vrijdag 14 juni 2019. Ook staat de formatie op de bühne van het Amsterdamse Bostheater te Amstelveen. Dit concert, dat tevens deel uitmaakt van de Live At concertreeks, vindt plaats op zaterdag 15 juni 2019.

Tickets

De kaartverkoop voor de show in Groningen is reeds van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk hier.

Venice

De formatie, bestaande uit de broers Mark en Michael Lennon en hun neven Pat en Kipp Lennon, werd in 1977 opgericht in Venice, een buurt in Los Angeles. De Amerikaanse band maakt composities in de stijl van Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young met een eigen twist. Op vrijdag 12 april 2019 verscheen het meest recente album van de groep, ‘Jacaranda Street’. Op deze plaat staat onder andere de track ‘My Love Waits for Me’.

Beluister dit nummer hier:

YouTube player

 

Bron: SPOT Groningen, Amsterdamse Bostheater, Openluchttheater Valkenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.