Nieuwe Bond Girl: Lieke van Lexmond

Geschreven door op 2 november 2012 om 12:52
Lieke van Lexmond - Foto: Wolter Welsh (Wikimedia Commons

Lieke van Lexmond zou de nieuwe Bondgirl moeten worden. Op de tweede en derde plek komen Doutzen Kroes en Carice van Houten. Lieke zou het geweldig vinden om in een James Bond film te spelen en ze vindt het dan ook een eer dat ze is verkoren tot ‘De ultieme Nederlandse Bondgirl’.

Wellicht is het dan ook echt een goed idee dat Lieke voor de volgende Bond film op auditie zou gaan want meer Nederlands schoon speelden in de wereldberoemde films.
Zo was Daphne Deckers te zien in Tomorrow Never Dies en werd Famke Janssen een wereldberoemd in Hollywood na haar verschijning in de Golden Eye. De allereerste Bond Girl was ook een Nederlandse. Linda Christian, die in het echt Bianca Welter heet, speelde in de tv-adaptatie van ‘Casino Royale’ in 1954.

Bij radiozender 100% NL kon in de ochtendshow van Colin Banks naar aanleiding van de nieuwe Bond 007 Skyfall gestemd worden voor ‘De ultieme Nederlandse Bondgirl’.

Sexy scenes van Famke Janssen in Golden Eye

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
GTST Nieuws · Nieuws · Roddels