Concerten Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek in Parijs uitverkocht

Geschreven door op 12 november 2015 om 10:42
Guus Meeuwis - Foto: Dennistd - Bron: Wikimedia Commons

De shows van Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek in Parijs zijn volledig uitverkocht. De shows vinden volgend jaar plaats in concertzaal Olympia.

Tijdens een uitzending van De Wereld Draait Door op woensdagavond maakten Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek bekend dat zij volgend jaar een show in Parijs spelen. De voorstelling gaat onder de naam Guus et Youp à Paris en vindt plaats in concertzaal Olympia, de oudste concerthal van Parijs. Vlak na de aankondiging raakte de show van 26 maart uitverkocht. Er werd een tweede show aangekondigd voor 27 maart en ook die raakte in een mum van tijd uitverkocht.

Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek in Parijs

Tijdens een etentje met van ‘t Hek kreeg Meeuwis een telefoontje waarin werd bevestigd dat hij welkom is in de Olympia concertzaal. Collega van ’t Hek liet meteen weten: “Jij gaat daar niet heen zonder mij.” Plots ontstond er de show Guus et Youp à Paris. Youp zal de avond beginnen met een cabaretvoorstelling, waarna Guus het stokje overneemt. Voor de gelegenheid voorziet Guus enkele van zijn nummers van een Frans tintje. Ook zullen Guus en Youp enkele nummers samen uitvoeren op het podium.

Royal Albert Hall

Voor Guus Meeuwis is het de tweede keer dat hij in het buitenland in een legendarische concertzaal staat. Eerder dit jaar trad de Brabander op in de Royal Albert Hall. De zanger werd kort na die succesvolle show teruggebeld door de Londense zaal voor een tweede show, maar ging hier niet in mee. Het concert bleek voor Meeuwis zo speciaal te zijn, dat hij er voor zijn gevoel nog niet overheen kan.

 

Bron: guusmeeuwis.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.