Slipknot wint ‘Best Metal Band’ bij Loudwire Music Awards

Geschreven door op 2 december 2015 om 13:24
Shawn Clown Crahan (Slipknot) cropped - Foto Ralph Arvesen (Flickr, CC BY 2.0)

Amerikaanse nu-metal band Slipknot heeft de ‘Best Metal Band’-award gewonnen bij de vijfde editie van de Loudwire Music Awards.

Slipknot & Loudwire

Lezers van het online magazine konden de afgelopen weken stemmen op hun favoriete bands. Slipknot domineerde de eerste plaats in de online poll van Loudwire. Met ruim 45% van de stemmen won de band van onder andere Lamb of God, Ghost, Iron Maiden en Queensryche. De band met de minste stemmen in de pol was Tribulation. Zij behaalden slechts 0,43% van de stemmen.

Loudwire is een online magazine wat voornamelijk nieuws brengt over rock en metal. Ze hebben onder andere exclusieve interviews met Ozzy Osbourne, Metallica en Slipknot.

Slipknot werkt aan nieuw album

De band rondom frontman Corey Taylor zit niet stil. Na het grote succes van het album .5 The Gray Chapter is de band weer volop bezig met het schrijven van nieuw materiaal. Percussionist- en achtergrondzanger Shawn ‘Clown’ Crahan liet dit weten in een interview met Metal Injection.

“We zijn nu bezig met schrijven. We zitten ook in een constant ritme qua schrijven wat erg handig is, want we houden ervan. Het is geen tijdsverspilling. Er is niks wat uiteindelijk niet gebruikt gaat worden. Normaal gesproken als we schrijven komt dat voort uit passie.”, aldus Crahan.

Het nieuwe Slipknot album ligt mogelijk in 2017 in de schappen. De band is van plan om in 2016 terug te keren naar de studio. Luister ondertussen naar wat recenter materiaal van de band, zoals The Devil In I!

 

Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Slipknot Nieuws