B-Brave kondigt afscheidsconcert in The Box Amsterdam aan

Geschreven door op 10 maart 2017 om 17:25

B-Brave geeft op 30 april een afscheidsconcert! Dit maakte de boyband op 10 maart via Twitter bekend. De band kondigde onlangs aan uit elkaar te gaan.

Afscheidsconcert op 30 april

Het allerlaatste concert van boyband B-Brave vindt plaats op 30 april! Dit maakte de band op 10 maart bekend via Twitter. Op die dag zal de populaire boyband nog één keer optreden en afscheid nemen van haar fans.

Tickets voor het afscheidsconcert

De voorverkoop van het afscheidsconcert start op zaterdag 11 maart, om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van de groep.

B-Brave uit elkaar

De Nederlandse popgroep maakte op 7 maart plotseling bekend te stoppen. Dit deelden de heren door middel van een bericht op de Twitter-pagina van de boyband. De fans van de zangers reageerden geschokt en verdrietig.

Quiz

Ben jij een echte Braviour? Doe dan nu de test!

Bron: Twitter @BBraveOfficial

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Robin de Roode, redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

  • Wrm jongs da is jullie drom en gaan jullie stoppen wrm?? En dioni k ga je missen want jij mijn favoriete al 4jaar en nu stoppen jullie oke dat is jullie keuzen das veel sucsses met jullie carrière.

    Anoniem 10 maart, 2017 17:48 Beantwoorden
  • ik ga de boys erg missen jullie ware me life ik hou zo veel van jullie en ik zal altijd braviour blijven ik zie jullie bij afscheids concert en na 4jaar stoppen jullie ik ga jullie echt heel erg missen loveyou boys Hou van jullie Kaj Dioni Cassius Jai Samuel xxx

    Rachelll 11 maart, 2017 09:56 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.