Overleden metallegende Ronnie James Dio op wereldtour als hologram

Geschreven door op 10 maart 2017 om 16:42
Ronnie James Dio - Foto Adam Bielawski - Wikimedia Commons

Metalzanger Ronnie James Dio gaat op wereldtour… als hologram! De hologram van de in 2010 overleden metallegende zal live ondersteund worden door de band Dio Disciples.

Ronnie James Dio als hologram

De overleden metalzanger Ronnie James Dio gaat weer ’toeren’! Het icoon zal binnenkort als hologram te zien zijn op podia over de hele wereld. De tour zou aan het einde van 2017 moeten beginnen, zo stelt de CEO van het bedrijf dat de holografische beeltenis van de zanger gaat realiseren. Ronnie James Dio overleed in 2010 aan de gevolgen van maagkanker.

Dio Disciples

De hologram van de oud-frontman van onder meer Black Sabbath zal live worden ondersteunt door de band Dio Disciples. Deze band ontstond na het overlijden van Dio en bevat oud-bandleden van de zanger. Tijdens de shows zullen ook andere zangers live optreden.

Wereldtour

Jeff Pezzuti, de CEO van Eyellusion (het bedrijf achter de hologram), zegt het volgende over de plannen:

“De tour is momenteel in de maak en we hopen in de komende maanden een tour aan te kondigen, die aan het einde van het jaar begint. Het gaat niet enkel over de VS. Het is echt een wereldtour. Ronnie’s fans bevinden zich over de hele wereld en we willen de show naar zoveel mogelijk fans brengen.”

Benieuwd?

Ben jij benieuwd hoe de show eruit zou kunnen zien? Bekijk dan snel onderstaande video van het festival Wacken Open Air! Hier stond de overleden zanger vorig jaar al als hologram op het podium.

Bron: The Guardian en Gigwise

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.