Sting geeft in april concert in Heineken Music Hall/AFAS Live (Amsterdam)

Geschreven door op 14 november 2016 om 9:23

Sting komt volgend jaar naar Nederland! In april staat de beroemde Engelse singer-songwriter, o.a. bekend als frontman van The Police, in de HMH/AFAS Live in Amsterdam!

Sting concert

Op woensdag 5 april 2017 staat wereldberoemde artiest in de Amsterdamse Heineken Music Hall (die dan al tot AFAS Live zal zijn omgedoopt).

Sting tickets

De ticketverkoop voor het concert van Sting in AFAS Live start aanstaande vrijdag 18 november om 10:00 uur. Tickets worden o.a. aangeboden via de onderstaande verkooppunten:

Primair:

Ticketmaster – primair (uitverkocht)

Secundair:

Topticketshop (Beschikbaar) Ticketswap (Uitverkocht)

’57th & 9th’

Vorige week nog bracht de fameuze Engelsman een nieuw soloalbum uit genaamd 57th & 9th, met daarop 10 gloednieuwe catchy rocksongs. De heerlijke leadsingle van deze plaat, I Can’t Stop Thinking About You, is hieronder te beluisteren.

Uiteraard zullen er naast de nieuwste tracks ook vele bekende klassiekers uit het oeuvre van de 65-jarige artiest voorbijkomen. Voeg daar een ijzersterk voorprogramma bestaande uit Joe Sumner en The Last Bandoleros aan toe en je hebt meer dan genoeg reden om in april naar deze ongetwijfeld memorabele show te gaan!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.