Lady gaga wordt opgewonden van haar fantasie over vampieren

Geschreven door op 21 oktober 2011 om 20:53
Lady GaGa - Foto: Christine Gervais - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Zoals we van Lady Gaga mogen verwachten heeft ze een rare fantasie. De zangeres heeft een zwak voor vampieren. Ze zou graag in bed belanden met een vampier.

Vampieren liefde

Geen probleem zou je zeggen, ware het niet dat haar vriendje Taylor Kinney sinds kort in bed vampierentanden draagt om de diva het naar de zin te maken.

‘Gaga raakt erg opgewonden van vampieren en ze vindt het geweldig wanneer haar partner haar in bed bijt. Ze houdt daarom verkleedpartijtjes en ze heeft zelfs een set vampierentanden die ze regelmatig gebruikt in de slaapkamer’,

volgens een bron. ‘Ze noemt zichzelf ‘Kinky Queen’ en ze heeft een hele kast vol sexy kleding die ze tijdens vrijpartijen draagt.’ In bed mag ze dan een beest zijn, ze is wel selectief met wie ze de lakens deelt. ‘Seks is altijd belangrijk geweest voor mij. Seks is niet betekenisloos, het betekent juist heel veel. Ik hoop dat jonge vrouwen beseffen dat seks altijd een groot en belangrijk moment is, en dat je het niet zomaar met de eerste de beste moet doen’, aldus Gaga.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Lady Gaga Nieuws · Nieuws · Roddels