Against The Current voor een concert naar Utrecht

Geschreven door op 23 mei 2016 om 11:46
Against The Current - Foto: DoomFeuer | Wikimedia Commons

Pop/rockband Against The Current komt naar Nederland! In oktober treden de Amerikaanse bandleden op in TivoliVredenburg Utrecht.

Against The Current concert

Against The Current - Foto: DoomFeuer | commons.wikimedia.org

Against The Current – Foto: DoomFeuer | commons.wikimedia.org

Against The Current komt voor een concert weer naar Nederland! Op woensdag 5 oktober speelt de Amerikaanse band in TivoliVredenburg te Utrecht. Op  vrijdag 7 oktober zijn de muzikanten ook te zien in Trix Antwerpen.

De bandleden nemen ook een aantal gasten mee naar dit concert dus verwacht een groot feest. Met de intieme setting van de Pandora-zaal in TivoliVredenburg belooft het een intiem optreden te worden van de Amerikanen.

Eerder dit jaar, 0p 4 maart, hebben de muzikanten een concert gegeven in Melkweg Amsterdam.

Against The Current tickets

Tickets voor het concert in Utrecht zijn vanaf vrijdag 27 mei om 11:00 uur beschikbaar. Deze zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Pop/rockband

De band is in 2011 begonnen met het maken en het delen van muziek. De pop/rockmuzikanten staan voornamelijk bekend als YouTubesterren en werken vaak met mede-YouTubers zoals Alex Goot. Met hun debuutalbum ‘In Our Bones’ dat op 20 mei is uitgekomen, bewijzen ze veel meer te zijn dan gewoon een coverband op YouTube. Luister voor een goede impressie van hun nieuwe album naar het nummer ‘Running With The Wild Things’.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.