Muse bevestigt nieuw materiaal opgenomen te hebben!

Geschreven door op 15 maart 2017 om 10:13
Muse - Foto Mose Namkung - Wikimedia Commons

Muse lijkt drie nieuwe nummers opgenomen te hebben! Dit heeft de band verklapt aan een fan die het trio sprak buiten hun studio in Londen.

Drie nieuwe Muse-nummers

Het lijkt erop dat Muse drie nieuwe nummers heeft opgenomen! Dat de band terug was in de studio wisten we al, maar nu is ook bekend geworden dat de band al nieuw materiaal heeft opgenomen. Dit heeft de band bevestigd tegenover een fan die het trio sprak buiten hun studio in Londen.

De fan deelde foto’s van zijn ontmoeting met de band met een Muse-fan account op Instagram. Daarbij deelde hij het nieuws van het nieuwe materiaal:

“Matt en Dom (de frontman en drummer, red.) vertelden me zojuist dat ze nieuw materiaal hebben opgenomen. Ze hebben nu drie nieuwe nummers, eentje is vrij zwaar en de andere twee niet echt.”


Nieuwe richting

Eerder hintte de band al naar wat meer rustige muziek. Op Instagram deelde frontman Matt Bellamy een foto waarbij hij zei akoestische nummers te gaan schrijven. Daarmee lijkt de band weer een compleet andere richting op te gaan ten opzichte van het laatste album, ‘Drones’. Met die plaat ging de band juist voor een zwaardere, meer rock-sound.

Attempting to write a song on an acoustic guitar #oldskool #vintage #whereismywhammy

Een bericht gedeeld door Matt Bellamy (@mattbellamy) op


Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws