Muse deelt nieuwe actiefoto vanuit studio

Geschreven door op 13 februari 2017 om 12:30
Muse - Foto Jessica S. (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws voor alle Muse fans: de band is terug in de studio! Het officiele Instagram-account van de Britse rockers deelde een foto waarop drummer Dominic Howard in de studio te zien is.

Muse terug in de studio

Eerder leek het er al op dat Muse terug de studio ingedoken was. Dit wordt nu nogmaals bevestigd door een nieuwe foto die de band op haar social media deelde. Op de foto is drummer Dominic Howard in actie te zien tijdens een opname sessie. De tekst die de band bij de foto plaatst luidt: “Terug in de studio”.

Back in the studio..?? #regram @domhoward77

Een foto die is geplaatst door MUSE (@muse) op


Mogelijk nieuw album?

Het is nog niet bekend waar de band in de studio aan werkt. Het laatste album van het trio, Drones,  stamt alweer uit 2015. Hoog tijd voor een nieuwe plaat dus! Veel tijd voor het opnemen van een nieuwe plaat zal de band echter niet hebben. In mei gaan de rockers op tour in Noord-Amerika, samen met Thirty Seconds to Mars en Pvris. In de zomer zullen ze te bewonderen zijn op verschillende festivals.

Wist je dat?

Vorige week postte Artiesten Nieuws een video over de Britse rockers van Muse. Hierin hebben we vijf interessante, grappige en bizarre feitjes op een rijtje gezet. Bekijk deze video en abonneer op het Artiesten Nieuws YouTube-kanaal!

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws