André Rieu kondigt extra Vrijthof-shows voor 2018 aan!

Geschreven door op 26 september 2017 om 10:53
André Rieu - Fotocredits: Bill in Arizona - Bron: Flickr (CC BY-NC 2.0)

Goed nieuws voor André Rieu-fans! De Maastrichtse meesterviolist heeft extra shows aangekondigd op zijn geliefde Vrijthof in 2018!

Extra Vrijthof-shows voor André Rieu in 2018

Zoals verwacht heeft André Rieu extra concerten op het Vrijthof in 2018 toegevoegd. Naast de uitverkochte shows op 6, 7 en 8 juli, staan André en zijn orkest ook op 13, 14 en 15 juli op het podium in de binnenstad van Maastricht. Het is alweer het veertiende jaar op rij dat de violist samen met zijn orkest de sterren van de hemel zal spelen op het Vrijthof.

Tickets

Het is nog niet bekend wanneer de kaartverkoop voor de extra shows start. Wanneer hier meer over bekend is zullen wij dat uiteraard melden! Zodra de verkoop is gestart zijn tickets onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets (Secundair) Tickets (Primair)

Zomerconcerten

De traditionele zomerconcerten van de Limburgse concertmeester staan elk jaar weer garant voor spektakel. De shows zitten boordevol melodieën uit opera, klassieke muziek, meeslepende walsen, ontroerende en komische momenten en onvervalste romantiek. Heb jij vragen over de shows van André? Wellicht word je geholpen met dit artikel!

Ziggo Dome

Kun jij niet tot de zomer wachten om André Rieu live te zien? Dan hebben we goed nieuws: in januari staat Nederlands bekendste violist in de Ziggo Dome in Amsterdam! Op 6 januari speelt André samen met het Johan Strauss Orkest een speciaal nieuwjaarsconcert.

Bron: andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.