Roger Waters brengt Us + Them Tour in juni 2018 naar de Ziggo Dome!

Geschreven door op 26 september 2017 om 9:53
Roger Waters | Fotocredits: Alterna2 | Bron: Wikimedia Commons

Goed nieuws: de legendarische Roger Waters komt in 2018 terug naar Nederland! De oud-Pink Floyd zanger en -bassist staat op 18, 19 en 22 juni in de Ziggo Dome.

UPDATE 12 december: Roger Waters komt ook op 23 juni naar de Ziggo Dome!

Roger Waters naar Ziggo Dome

Pink Floyd-fans opgelet! Niemand minder dan Roger Waters staat op 18, 19 en 22 juni 2018 in de Ziggo Dome met zijn Us + Them Tour. Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada, heeft Waters besloten om ook door Europa te touren.

Tijdens zijn shows zal Roger een grote greep uit zijn omvangrijke carrière laten horen. Naast zijn solo tracks, zullen Pink Floyd-hits van legendarische albums als ‘The Wall, ‘Animals’‘Wish You Were Here’ en ‘Dark Side of the Moon’ dus niet ontbreken!

Concertkaarten

Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Secundair Tickets Primair

‘Us and Them’

De naam van Rogers tour is natuurlijk afgeleid van de Pink Floyd-track ‘Us and Them’, afkomstig van het legendarische ‘Dark Side of the Moon’. Tijdens de show zal dan ook veel Pink Floyd-materiaal voorbijkomen. Bij de aankondiging van het Amerikaanse deel van de tour zei Roger:

“Het is een mix van dingen uit mijn lange carrière, dingen uit mijn jaren met Pink Floyd, wat nieuwe dingen. Zo’n 80% oud materiaal en 20% nieuw, maar het wordt allemaal door een algemeen thema verbonden. Het wordt een coole show, dat beloof ik je. Het wordt spectaculair, zoals al mijn shows.”

‘Is This The Life We Really Want?’

Afgelopen zomer bracht Roger zijn eerste solo-studioalbum in vijfentwintig jaar uit! ‘Is This The Life We Really Want’ verscheen op 2 juni en was de opvolger van het in 1992 verschenen album ‘Amused to Death’. Tussendoor bracht Waters nog de opera ‘Ça Ira’ uit, die in 2005 uitkwam.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.