Lil Xan in voorjaar 2019 naar Utrechtse TivoliVredenburg

Geschreven door op 26 november 2018 om 12:39
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Lil Xan komt naar Nederland! De Amerikaanse rapper, bekend van de track ‘Betrayed‘, geeft in maart 2019 een concert in TivoliVredenburg. 

Lil Xan naar TivoliVredenburg

Lil Xan komt naar Utrecht! De artiest treedt op donderdag 21 maart 2019 op in de zaal Ronda in de Utrechtse TivoliVredenburg. De 22-jarige zanger vernoemde zichzelf naar de drug Xanax, waaraan hij verslaafd was.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar op woensdag 28 november 2018 vanaf 10:00 uur via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Betrayed’

De rapper, die eigenlijk Diego Leanos heet, staat bekend om zijn trage beats met veel bas. Na een ingewikkelde jeugd waarin hij in aanraking kwam met armoede en drugs, besluit Leanos zijn leven om te gooien. In de track ‘Betrayed‘, die uit werd gebracht in 2017, beschrijft hij zijn verslaving aan Xanax.

In het voorjaar van 2018 kwam zijn debuutalbum ‘Total Xanarchy‘ uit. Ditzelfde jaar kwam de 22-jarige artiest regelmatig in het nieuws door zijn turbulente relatie met Noah Cyrus, het zusje van Miley Cyrus.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.