Ayreon voor twee exclusieve shows naar 013 in Tilburg

Geschreven door op 21 november 2016 om 10:59

Op 15 en 16 september komt prog-grootheid Ayreon voor twee exclusieve shows naar Tilburg. De concerten in 013 vinden plaats in de vorm van Ayreon Universe.

Ayreon concert

De concerten op 15 en 16 september 2017 zijn niet zomaar liveshows van Ayreon! Het brein achter het muziekproject, Arjen Lucassen, brengt de originele vocalisten van de albums samen met hem op het podium in deze twee exclusieve concerten. Floor Jansen, Russell Allen, Damian Wilson, Hansi Kürsch, Tommy Karevik, Marco Hietala, Jonas Renkse, Anneke van Giersbergen en andere bekenden uit de Ayreonuniversum brengen dan speciaal voor Ayreon Universe een bezoekje aan 013.

Ayreon kaarten

Kaarten voor de twee concerten gaan op donderdag 24 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets zijn dan onder andere verkrijgbaar via deze verkooppunten:

Ticketmaster (vanaf 24-11) Topticketshop

Arjen Lucassen

De 56-jarige Arjen Lucassen is al sinds 1993 het meesterbrein achter het muziekproject. Zijn stijl wordt gekenmerkt door progressive rock en heavy metal, maar hij combineert ook diverse andere muziekgenres. Door de vele gastvocalisten op zijn albums is het lastig om de muziek live ten gehore te brengen, maar zo nu en dan treedt hij onder andere op bij festivals. Ook kwam er een speciale theateropvoering met zijn muziek, die dit jaar ook uitgebracht is op dvd.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.