Snoop Dogg en Dr. Dre nemen hologram Tupac op tour

Geschreven door op 17 april 2012 om 12:03
tupac leeft, Tupac Shakur - Foto Zennie Abraham - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het zal vele van jullie niet zijn ontgaan: want Tupac is afgelopen weekend weer tot leven gekomen. Want met de komst van een spetterend optreden van hiphopgrootheden Snoop Dogg en Dr. Dre en magistrale hologram van de beroemde gangsterrapper laaien de speculaties alweer op, gaan beide heren op tour met de ‘virtuele Tupac’?

Tupac op tour

Het is althans het gerucht dat ‘The Wall Street Journal’ vandaag de wereld in bracht. Want naar aanleiding van een bron dichtbij Dr. Dre zou Snoop Dogg een tour met de digitale hiphopgrootheid in overweging nemen.

Het zou hierbij gaan om een wereldwijde tour langs de grote stadions met gastoptredens van Eminem, 50 Cent, Warren G en Wiz Khalifa.

Tupac’s ’terugkomst’ was de afgelopen dagen onderdeel van gesprek, want het optreden bracht zowel de media aan het gissen over de introductie van meer overleden artiesten als een digitale projectie als een wereldwijd trending topic van de in 1996 overleden rapper.

Wat denken jullie? Komen er nog meer artiesten digitaal terug? En gaat Snoop Dogg de uitdaging echt uit met zijn digitale overleden maat? Laat het ons weten!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·