Betty Wright in zomer 2019 naar 013 Tilburg

Geschreven door op 16 januari 2019 om 11:24
evenementenbranche, Unmute Us, evenementen, Evenementenbranche, Fleurine & Boys From Brazil, City of the Sun Boy Pablo The Last Internationale The Dutch Eagles, Ash Eden The orpahn brigade, re-play, Yola, Overstuur - CC0 Public Domain

Betty Wright komt naar Nederland! In de zomer van 2019 betreedt de Amerikaanse zangeres het podium van de Tilburgse 013. 

Betty Wright naar Nederland

Betty Wright komt naar Tilburg! De soulzangeres geeft op woensdag 24 juli 2019 een concert in 013. Het is zeker niet de eerste keer dat de artieste het Nederlands podium betreedt. Zo stond ze eerder al op het podium van Paradiso en North Sea Jazz.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar op vrijdag 18 januari 2019 vanaf 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Clean Up Woman’

De souldiva begon haar zangcarrière op 3-jarige leeftijd in een gospelkoor. Op haar achttiende had ze haar eerste gouden plaat binnen voor het album  ‘Clean Up Woman‘. Naast haar eigen carrière was de artieste tevens mentor van grootheden Gloria Estefan en Joss Stone. Ook heeft de zangeres samenwerkingen met Snoop Dogg, Stevie Wonder en Marvin Gaye op haar naam staan.

 

Bronnen: 013, Bol.com, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.