Carly Rae Jepsen’s ‘Call Me Maybe’ meest gedraaid op Spotify

Geschreven door op 29 november 2012 om 14:42

Carly Rae Jepsen heeft het meest gedraaide nummer van Nederland op haar naam.  Nederlandse Spotify luisteraars luisterden in 2012 het vaakst naar haar nummer ‘Call Me Maybe’.

Spotify maakte tegen Nu.nl bekend dat in het jaar 2012 ‘Call Me Maybe’ het vaakst is gedraaid door Nederlandse luisteraars, gevolgd door ‘Ai Se Eu Te Pego!’ van Michel Teló en ‘Somebody That I Used To Know’ van de Belgisch-Australische singer-songwriter Gotye en de Nieuw- Zeelandse Kimbra.

Waar Gotye en Kimbra in Nederland net naast de 1e plaats grepen, hebben ze die wereldwijd wel te pakken. Over de hele wereld werd er in 2012 namelijk geen plaat vaker afgespeeld dan ‘Somebody That I Used To Know’. ‘Call Me Maybe’ komt internationaal op de 2e plaats, gevolgd door ‘We Are Young’ van Fun.

David Guetta had het vaakst beluisterde album op Spotify. Wereldwijd werd het album ‘Nothing But The Beat’ van de Franse DJ het meest gestreamd.

Beluister hier de 100 meest gestreamde nummers van 2012 in Nederland:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Carly Rae Jepsen Nieuws · Gotye Nieuws · Nieuws