David Gilmour geeft in juli twee concerten op de Grote Markt in Tienen

Geschreven door op 2 februari 2016 om 13:53
David Gilmour - Fotocredits: Phil Guest - Flickr (CC BY-SA 2.0)

David Gilmour, zanger en gitarist van het legendarische Pink Floyd komt in juli naar België! Zijn ‘Rattle That Lock World Tour’ staat op woensdag 27 juli en donderdag 28 juli in Tienen.

David Gilmour in België

Zojuist is bekendgemaakt dat David Gilmour, de man achter het legendarische Pink Floyd, twee concerten geeft op de Grote Markt in Tienen. De zanger-gitarist staat op woensdag 27 juli en donderdag 28 juli in België. De shows zijn onderdeel van zijn ‘Rattle That Lock World Tour’. Tienen is één van de slechts acht Europese locaties waar Gilmour optreedt.

Per concert zijn er in totaal 10.000 tickets beschikbaar en het aantal tickets per persoon is beperkt tot vier. De verkoop van de concertkaarten gaat van start op vrijdag 5 februari om 10:00 uur ’s ochtends. Kaarten kan je verkrijgen via de Belgische website van Ticketmaster.

David Gilmour – Rattle That Lock

David Gilmour heeft met Pink Floyd muziekgeschiedenis geschreven. Onder andere Dark Side Of The Moon en Wish You Were Here zijn albums die nooit vergeten gaan worden. Het zijn mijlpalen die voor heel veel artiesten nu nog steeds van zeer grote belang zijn. De teller van het aantal verkochte Pink Floyd albums staat inmiddels op meer dan 250 miljoen.

In het najaar van 2015 verscheen Rattle That Lock, wat Gilmour’s vierde solo-album is. Luister hieronder naar de titeltrack van dat album!

 

Bron: Nieuwsblad

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.