Concertfilm David Gilmour Live at Pompeii in Nederlandse bioscopen

Geschreven door op 13 juli 2017 om 13:06
David Gilmour - Fotocredits: Phil Guest - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Op 13 september zal een bijzondere concertregistratie van David Gilmour in bioscopen over de hele wereld te zien zijn. De concertfilm draait ook in Nederland!

David Gilmour Live at Pompeii in Nederlandse bioscopen

Op 7 en 8 juli 2016 stond oud-Pink Floyd zanger en gitarist David Gilmour voor twee historische shows in het Amfitheater in Pompeii. Gilmour verzorgde hier de allereerste performance voor publiek in het eeuwenoude amfitheater, sinds gladiatoren er ruim 2.000 jaar geleden vochten. De shows zijn opgenomen en de concertfilm van de historische optredens is binnenkort in de bioscopen te zien!

Op woensdag 13 september draait de concertfilm David Gilmour Live at Pompeii in verschillende bioscopen door het hele land. Fans kunnen terecht in tientallen bioscopen in onder meer Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen.

Bekijk de trailer voor de nu al legendarische concertfilm nu!

Pink Floyd in Pompeii

De shows waren niet de eerste keer dat Gilmour in het historische amfitheater stond. In 1971 stond Pink Floyd al in het oude theater, voor de concertfilm Pink Floyd Live At Pompeii. De band stond hier destijds zonder publiek.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.