Dolly Dots kondigen reünie aan met tournee

Geschreven door op 29 januari 2020 om 12:47
De Dolly Dots in 1981 - Foto: Nationaal Archief [CC BY-SA 3.0 NL (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/nl/deed.en)]

De Dolly Dots zijn terug! De meidengroep keert aankomend najaar terug voor een reünietour langs Nederlandse theaters en poppodia.

Dolly Dots kondigen reünietour aan

De Dolly Dots gaan touren! De groep, bestaande uit Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers, keert ruim tien jaar na het overlijden van bandlid Ria Brieffies terug op het podium.

De laatste tournee van de dames stamt uit 2008, toen de formatie door Nederland trok met de ‘Goodbye For Now Tour’. De groep keerde in 2016 eenmalig terug op het podium voor een gastoptreden bij De Toppers, waarna het toch weer ging kriebelen. De Dolly Dots beginnen hun tour in september 2020 in Zaandam en eindigen in februari 2021 met twee shows in Carré. De volledige speellijst is hier te vinden.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de website van NTK en de websites van de desbetreffende concertlocaties. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: Dollydots.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.