Living Colour in november naar 013 (Tilburg) en de Melkweg (Amsterdam)

Geschreven door op 31 oktober 2016 om 14:45
Living Colour - Foto: Clemens Stockner - Wikimedia Commons

Living Colour komt eind november voor concerten naar 013 en de Melkweg! De Amerikaanse band staat begin november ook al in het voorprogramma van Alter Bridge in de Heineken Music Hall.

Living Colour concerten

De Amerikanen staan op woensdag 23 november in de Jupiler Zaal van het Tilburgse poppodium 013 en op donderdag 24 november in de Oude Zaal van de Amsterdamse Melkweg.

Living Colour tickets

Tickets voor Living Colour zijn o.a. te verkrijgen via Ticketmaster en de bovengenoemde poppodia. De kaartverkoop voor het concert in 013 is reeds begonnen. De ticketverkoop voor de show in de Melkweg start om 10:00 op woensdag 2 november.

Ticketmaster (beschikbaar)Topticketshop (beschikbaar)

Support Alter Bridge

De Amerikaanse groep, die hardrock en heavy metal vermengt met genres als funk en jazz, verzorgt in november ook al het voorprogramma van Alter Bridge in diverse landen. Zo zijn de mannen o.a. op donderdag 10 november de support van Alter Bridge bij hun concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

YouTube player

Bron: 013.nl / Melkweg.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.