Nada Surf voor een concert naar Haarlem

Geschreven door op 31 mei 2016 om 13:17
Nada Surf (Matthew Caws) - Foto Lhcollins - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Nada Surf komt naar Nederland! Op 12 november geeft de New Yorkse band een exclusief optreden in het Patronaat in Haarlem.

Nada Surf concert

Nada Surf komt voor een exclusieve Nederlandse show naar Haarlem! Op zaterdag 12 november geeft de band een concert in de Patronaat.

Nada Surf tickets

De voorverkoop start op woensdag 1 juni om 10:00 uur. Tickets voor het concert zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

Popular

De Amerikaanse band die opgericht is in 1992 staat erom bekend dat ze een geweldige live performance neer kunnen zetten. De muzikanten zijn doorgebroken met de grote punkpophit ‘Popular’ van het debuutalbum ‘High/Low‘. In 2002 brachten de artiesten de iconische plaat ‘Let Go‘ uit waarop onder andere ‘Inside Of Love‘ staat.

Tegenwoordig maken de Amerikanen melodieuze indierock. Deze switch is duidelijk te horen op hun nieuwe album ‘You Know Who You Are’. Luister hieronder naar ‘Rushing‘.

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.