Schlagernacht des Jahres 2016 naar IJsselhallen Zwolle

Geschreven door op 31 mei 2016 om 13:14
Rhythm & Blues, evenementen, SiR, Georgia, Venice, Issam Harris, neurosis, popconcert, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pexels (Creative Commons Zero (CC0) license)

Goed nieuws voor Nederlandse Schlager fans! Dit jaar komen de allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik optreden tijdens het Schlagernacht des Jahres 2016 in de IJsselhallen in Zwolle.

Schlagernacht des Jahres 2016

Op vrijdag 21 oktober 2016 gaat het dak eraf bij de IJsselhallen! Dan komen de grootste artiesten uit de Schlager en Volksmusik naar Nederland voor een heerlijk feestje in Zwolle! Tijdens het event worden ook TV Opnames gemaakt.

Topartiesten naar de IJsselhallen Zwolle

Tijdens het event treden uitsluitend topartiesten op. Deze zijn in Duitsland en Oostenrijk qua populariteit vergelijkbaar met bijvoorbeeld Marco Borsato in Nederland.

Er zijn onder andere optredens van Stefan Moss. Dit is de presentator van het populaire TV-programma  ‘Immer Wieder Sonntags’. Ook het duo  Marianne & Michael, Nockalm Quintett en schlagericonen Patrick Lindner en Francine Jordi zijn van de partij. Verder komt niemand minder dan wereldster Semino Rossi als Stargast naar Zwolle.

Tickets

Tickets voor Schlagernacht des Jahres op vrijdag 21 oktober in de IJsselhallen in Zwolle zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de website van NTK.

Schlagernacht des Jahres 2016 promovideo

Bekijk hieronder de promovideo van Schlagernacht des Jahres in 2016.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.