Twee Spice Girls weer samen in de studio gedoken

Geschreven door op 11 november 2016 om 14:15
Spice Girls - Foto: Kura Kun - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.5)

Twee leden van de Spice Girls zijn deze week samen de studio ingedoken. Geri Halliwell heeft een foto van haar en Emma Bunton in de opnamestudio op Instagram gedeeld.

Nieuwe Spice Girls muziek

Het was al eerder bekend dat de twee samen met Melanie Brown (Mel B) aan nieuwe Spice Girls-muziek zouden werken. Ze werken daarbij onder andere samen met producer Eliot Kennedy, die ook vaak meehielp in de succesperiode van de dames in de jaren negentig. Over de hernieuwde samenwerking zei Kennedy eerder dit jaar: “We hebben een briljant nummer geschreven en de energie was precies zoals twintig jaar geleden.”

In studio,oooooh ? @emmaleebunton

Een foto die is geplaatst door Geri Horner (@therealgerihalliwell) op

Reünie

De drie waren afgelopen zomer te zien in een video op YouTube die naar aanleiding van het 20-jarig jubileum van de meidengroep in juli online kwam. Daarin werd gehint naar een reünie, maar helaas wordt dat wel zonder Victoria Beckham en Melanie Chrisholm (Mel C). Dat Posh Spice en Sporty Spice niet meer mee willen doen weerhoudt de andere drie er niet van om tóch opnieuw te gaan optreden. Naar verluidt zijn ze druk op zoek naar vervangers voor de twee en wie weet staan ze komend jaar wel weer op het podium!

YouTube player

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Spice Girls Nieuws