Spice Girls weigeren Amerikaanse tour vanwege mogelijke ruzies

Geschreven door op 7 januari 2019 om 15:01
Spice Girls - Foto: Ezekiel - Publiek Domein Wikimedia Commons

De Spice Girls zien af van een tour door de Verenigde Staten. Het viertal is bang dat een te druk schema kan leiden tot ruzies tussen de bandleden. 

Spice Girls Tour

De Spice Girls zien af van een Amerikaanse tour. De zangeressen willen hiermee voorkomen dat de concertreeks uitloopt op een ruzie. In het verleden gebeurde dit al eens: te veel shows achter elkaar resulteerde toen in het annuleren van optredens in Azië, Afrika, Australië en Zuid-Amerika. Een alternatief voor een volledige tour door de Verenigde Staten is een aantal concerten in juli en augustus 2019. De kinderen van de artiestes hebben dan vrij van school en kunnen mogelijk mee op tour.

Groot-Brittannië

In november 2018 bevestigde de girlband opnieuw te gaan touren. De reeks optredens gaat van start in mei 2019 in het Ierse Dublin. De overige concerten vinden allemaal plaats in Groot-Brittannië.

Victoria Beckham ontbreekt tijdens deze tour. Mel C, Emma Bunton, Geri Horner en Mel B gingen ervan uit dat Victoria (Posh Spice) niet meer mee zou willen doen en nodigden haar daarom ook niet uit. Melanie (Sporty Spice) liet in The Jonathan Ross Show het volgende weten: “Ze maakt nog steeds deel uit van de Spice Girls, ze steunt ons en wij steunen haar. Maar het punt waarop we haar niet meer hebben gevraagd is bereikt. We hebben aangenomen dat ze niet meedoet.”

 

Bron: The Sun, NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.