Gabriel Iglesias brengt FluffyMania World Tour ook naar Groningen!

Geschreven door op 6 juli 2017 om 10:31
Gabriel Iglesias - Foto: U.S. Air Force Staff Sgt. Samuel Morse (Creative Commons)

Yes! Gabriel Iglesias komt in september niet alleen naar Amsterdam, de comedian brengt zijn ‘FluffyMania World Tour’ ook naar Groningen!

Gabriel Iglesias naar MartiniPlaza

Goed nieuws voor fans van komiek Gabriel Iglesias! De Mexicaans-Amerikaanse stand-up comedian komt niet alleen naar de Ziggo Dome, hij komt ook naar Groningen! Op vrijdag 22 september staat Iglesias met zijn FluffyMania World Tour in het MartiniPlaza theater.

Tickets voor de show

Wil jij deze show absoluut niet missen? Tickets gaan op zaterdag 8 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

FluffyMania

‘Fluffy Guy’ Gabriel Iglesias besloot in 1997 om fulltime stand-up comedian te worden. Met succes, want Iglesias is inmiddels bekend over de hele wereld!

Zijn shows staan bol van de hilarische typetjes en een flinke dosis zelfspot (“I’m not fat, I’m fluffy”). De grappenmaker toert al jaren de wereld rond met zijn stand-up shows en is daarnaast veelvuldig te zien op televisie en in films.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.