Dimensions Festival maakt line-ups Boat Parties bekend

Geschreven door op 23 mei 2016 om 15:45
Dimensions Festival - Credits Dan Medhurst - Bron: Persbericht

De Boat Parties van Dimensions Festival zijn al sinds dag één onderdeel van het evenement, dat van 24 t/m 28 augustus in Kroatië gehouden wordt. De line-ups zijn bekend!

Dimensions Festival

Dimensions Festival – dimensionsfestival.com

Vijfde editie Dimensions festival

Voor de vijfde editie van het Dimensions festival heeft de organisatie flink uitgepakt met labels als Hessle Audio, Exit Records en Eglo Records en hosts als Resident Advisor, Zeezout en The Hydra.

Line-up

De Nederlandse organisatie Zeezout gaat het water op met Space Dimensions Controller, Harvey Sutherland en Halve Soul. Resident Advisor neemt Jeremy Underground en Suzanne Kraft mee uit varen. Het Engelse Hessle Audio brengt hun eigen labelbazen: Ben UFO, Pangaea en Pearson Sound.

 Dimensions Festival

Het festival mengt zich in de niche laag van de genres house, techno, jazz, funk, soul en drum & bass. Het negentiende-eeuwse fort in Pula, een doolhof van ruimtes en gangen, wordt daarvoor uitgerust met eersteklas geluidsinstallaties.

 Festival Tickets

Entreetickets voor het Festival en de Boat Parties zijn te koop op de website. Tickets voor het openingsconcert zijn apart te verkrijgen. Informatie over en officiële tickets voor Dimensions zijn verkrijgbaar via www.dimensionsfestival.com.

Bron: Persbericht Dimensions Festival

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Dimensions Festival Nieuws