John Coffey keert terug met groot concert in AFAS Live

Geschreven door op 14 maart 2023 om 12:49
John Coffey - Foto: Achim Raschka (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

John Coffey is terug! Na een pauze van zes jaar keert de band terug op de planken en geeft het zijn grootste concert tot nu toe in AFAS Live.

John Coffey naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van John Coffey: De Utrechtse punkband is terug van weggeweest! Na een hiaat van zes jaar begon de band in november 2022 stiekem te werken aan een gloednieuw album. Met dit nieuwe werk in het vooruitzicht, heeft de band zijn terugkeer inmiddels publiek bekendgemaakt!

De rockers keren op zaterdag 16 december 2023 terug op het podium voor hun grootste concert tot nu toe in AFAS Live in Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 17 maart 2023 in de verkoop via Ticketmaster. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.