Anouk bekritiseert Trijntje Oosterhuis

Geschreven door op 25 september 2015 om 17:53
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk vindt het niet gek dat Trijntje Oosterhuis de finale van het Eurovisie Songfestival niet haalde dit jaar. Ze vertelde dit tijdens de uitzending van RTL Late Night.

Anouk gaf bijvoorbeeld aan hoe belangrijk het is er goed uit te zien als je een commercieel nummer uitvoert. “Als je dat niet goed doet, kan het dubbel en dwars verkeerd overkomen”, aldus de zangeres.

“Ik heb ook regelmatig gevraagd wat ze ging dragen en toen zag ik haar ineens bij de NOS in die jurk staan. Toen dacht ik, dit gaat hem niet worden.” Anouk refereert hier naar de jurk die Trijntje aan had tijdens het festival. Er was veel ophef over de jurk en werd bestempelt als erg bloot.

Anouk nieuwe coach The Voice

Anouk maakte ook bekend dat ze twee seizoenen als jurylid meedoet met The Voice Of Holland. In eerste instantie zag de zangeres het niet zitten omdat het naar haar inziens niet haar ‘ding’ was. Nu blijkt ze het toch leuk te vinden, maar ze doet het wel op haar eigen tempo en manier.

Anouk doet voor de eerste keer mee aan The Voice als jurylid. Ook Miss Montreal fungeert dit jaar als jurylid bij de immens populaire talentenjacht. Ali B. en Marco Borsato blijven net zoals vorige seizoenen jurylid bij het programma.

YouTube player

 

Douwe Bob op Eurovisie 2016

Dit jaar gaat Nederlandse singer-songwriter Douwe Bob naar het Eurovisie Songfestival 2016. Daar is Anouk wel over te spreken: “Ik denk dat hij het fantastisch gaat doen. Hij heeft een supermooie stem en hij is fantastisch om naar te kijken.”

Het nummer wat Douwe Bob gaat spelen op het festival wordt pas volgend jaar bekendgemaakt.

 

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Artiesten · Nieuws · Videos