Nick Jonas brengt in 2016 nieuw album uit

Geschreven door op 25 september 2015 om 16:44

Nick Jonas komt begin 2016 met een nieuw album. De nieuwe plaat komt waarschijnlijk in februari of maart uit.

Eerder dit jaar bracht de zanger zijn nieuwe single ‘Levels’ uit. De track moet een indruk geven hoe het album gaat klinken. “Levels is een goed begin naar een nieuwe stap”, aldus Jonas. “Op het album zelf komen misschien nog wel meer soul en R&B invloeden. Er is zelfs wat hiphop te horen in het nieuwe album”. Vermoedelijk komt de plaat eind februari of begin maart uit.

Nick Jonas ‘graaft diep’ naar inspiratie

Een album schrijft zichzelf niet en kost veel inspiratie en energie om te maken. Dit is niet veel anders voor Nick Jonas, die naar eigen zeggen ‘diep graaft’ voor dit album.  Hij zoekt naar nieuwe manieren om zijn creativiteit te uitten op zijn derde plaat.

 

Samenwerken met Joe Jonas

Helaas slecht nieuws voor de fans van het duo, Nick en Joe Jonas gaan de komende tijd niet samenwerken. “Het is belangrijk voor ons beide om elkaar te ondersteunen en enthousiast te zijn voor elkaar. Maar het is ook belangrijk elkaar ruimte te geven en ons eigen ding te doen, daarvan zijn we bewust.”

 

 

Bron: NU.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.